Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bråk Lund : Vakterna i Lund bråket vid krog: "Våldet berättigat ...

Konflikt mellan två familjer bakom storbråk i Lund ...
Bråk Lund

First published at 13:08 utc on september 6th, 2021. Åtta personer har fått vård på sus i lund under måndagen efter bråk på flera platser i lund. Tre poliser med hundar på väg bort mot en grupp människor som står ganska långt borta. Poliser är på väg att stoppa ett bråk. Videoklipp visar hur de inblandade männen .

Polisen i lund har fått stävja flera större bråk på olika platser där under dagen. Ytterligare en stund senare uppstod ett bråk utanför sjukhuset dit de skadade förts. First published at 13:08 utc on september 6th, 2021. Polis kom till platsen och det hela upplöstes. Flera personer har förts till sjukhus efter flera stora bråk i lund. Tre poliser med hundar på väg bort mot en grupp människor som står ganska långt borta. Og da vi skrudde av lyset ble det bråk! Poliser är på väg att stoppa ett bråk.

Bråk Lund . Maszyna do popcornu Retro 1200W | LUND - Gastroprofit.pl ...

Bråk Lund - Vakterna i Lund bråket vid krog: "Våldet berättigat ...

Åtta personer har fått vård på sus i lund under måndagen efter bråk på flera platser i lund. Det första var på linero, sedan fortsatte det på en restaurang nära . Tre poliser med hundar på väg bort mot en grupp människor som står ganska långt borta.

Posting Komentar untuk "Bråk Lund : Vakterna i Lund bråket vid krog: "Våldet berättigat ..."